امروز در خبرها آمده بود در گفتگویی که با آقای دکتر مونسان رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری انجام شده + ایشان گفته اند که در ۷ ماهه سال جاری، ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار گردشگر خارجی وارد کشور شدهاند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد چشمگیری را نشان میدهد!
درست است که این آمار وجود دارد اما جناب مونسان هم بنا به دلیل شغلی خویش این را اذعان نداشته اند که علت این افزایش تنها بالارفتن قیمت دلار در برابر ریال است نه ساز و کارهای سازمان ایشان یا دیگر ادوات دولت و راه کارهای آنان! درست است که این آمار درست است اما چرا باید برای تبلیغات کاری و شغلی خود از حقیقت گریزان باشیم و اینگونه برداشت ها را از آمارها برای پیش بردن مقاصد خود و همین طور بالا نشان دادن کار کرد سازمانی خویش داشته باشیم؟
سوال اینجاست که آقای دکتر مونسان شما به عنوان رییس این سازمان که از عنوان خود بر محتوای کاری هویداست چه دستورالعملی برای این افزایش آمار داشته اید؟
چه تسهیلاتی نسبت به سال قبل برای ورود گردشگران خارجی بوجود آمده است؟
آیا با این وضعیت نابسامان دلار در قبال ریال فکری هم برای رونق و افزایش گردشگران ایرانی داشته ایم؟
آیا به این فکر افتاده ایم تا آماری را برای همین مدت از گردشگران ایرانی ارایه دهیم؟
آیا اینجور به نظر نمی آید که نه تنها افت قابل ملاحظه ای در سفرهای خارجی ایرانیان بوجود آمده، بلکه گردشگران ایرانی سبد گردشگری خود را از خارج از مرزهای ایران به داخل مرزهای ایران و استان های ایران تبدیل کرده اند؟
آیا این تغییر رفتار و الگو ناشی از امکاناتی بوده که آن سازمان برای میراث فرهنگی کشور و توسعه پایدار گردشگری در ایران داشته اند یا ناچاری که تحمیل به گردشگران ایرانی شده منجر به این تغییر رفتار گشته؟